5 Easy Facts About nekretnine u istri hrvatskoj Described

Wiki Article

“Open up Place” ili otvoreni prostor sve je češći u stanovima i kućama novije gradnje. Riječ je o velikom, spojenom prostoru…

Kolačiće koristimo da bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj Internet stranici. Ako nastavite koristiti ovu stranicu, prihvaćate kolačiće.PrihvaćamPravila Privatnost

We use cookies on our Web site to supply you with the most relevant knowledge by remembering your Choices and repeat visits. By clicking “Acknowledge”, you consent to the usage of ALL the cookies.

Milan je tražen među provjerenim profesionalcima i utjecajnim pojedincima iz cijeloga svijeta zbog svojih opsežnih, neusporedivih iskustava na tržištu nekretnina u Hrvatskoj – na Opatijskoj rivijeri i u Istri.

Da, prilikom zaključenja kupoprodajnog ugovora mi smo uz vas i tom prilikom vam pružamo potpunu pravnu zaštitu u momentu potpisivanja kupoprodajnog ugovora, pa sve do isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed kupljene nekretnine.

Sa svojih 15 godina znanja i iskustva na tržištu nekretnina u Hrvatskoj, posebno na Kvarneru i u Istri, možemo sigurno zadovoljiti sve Vaše želje i potrebe.

Cilj nam je biti Vaš najbolji i najpouzdaniji lover u potrazi za nekretninama. Sve ćemo prilagoditi Vašim uvjetima.

Sensible Make investments Attributes osnovana i u vlasništvu brokera/posrednika/agenta luksuznih nekretnina Milana Mandića, vrhunska je agencija za promet luksuznih nekretnina u Europi – Hrvatskoj – Opatijskoj rivijeri, koja nudi klijentima uslugu u „bijelim rukavicama“, inovativne nekretnine istra hrvatska marketinške strategije i sveobuhvatni profesionalizam.

Imate pitanje u vezi ove nekretnine? Prijavite se kako bi ste mogli poslali upit oglašivaču putem kontakt forme. U poruci obavezno navedite da ste oglas pročitali na oglasniku za nekretnine nekretnine365.com .

Agencija ima više od fifteen ovlaštenih i licenciranih agenata, opsežne usluge i oglašavanje u cijeloj Europi sa snažnom mrežom nekretnina u 10-ak zemalja koji prate kljente od prvog kontakta, similar prezentacije nekretnine, savjeta pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agencija ima i pravnu službu koja se sastoji od tima odvjetnika koji svim klijentima koji se odluče za suradnju sa našom agencijom pružaju sve pravne usluge, savjete, i obavljaju sve pravne poslove počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, izrade svih pravnih akata ( predugovor, ugovor i sl.

Kvintet je tvrtka za posredovanje u prometu nekretninama koja vam može ponuditi profesionalnu uslugu bilo da kupujete ili prodajete nekretninu.

Ukoliko kupujete nekretninu na području Hrvatske ili Slovenije, pomoći ćemo Vam i zastupati Vaše interese prilikom odabira i kupovine ili prodaje željene nekretnine. Uz našu agenciju imaćete punu pravnu pomoć od prvog koraka, uz mogućnost angažovanja naše agencije u pratnji u vašem razgledanju traženih nekretnina na terenu, do poslednjeg koraka, odnosno našeg prisustva zaključenju kupoprodajnog ugovora u napred navedenim državama.

Nepremičninska agencija Kvintet za svoje stranke opravlja zanesljive in strokovne storitve posredovanja v prometu z nepremičninami na področju hrvaške Istre.

Milan je tražen među provjerenim profesionalcima i utjecajnim pojedincima iz cijeloga svijeta zbog svojih opsežnih, neusporedivih iskustava na tržištu nekretnina u Hrvatskoj – na Opatijskoj rivijeri i u Istri.

Break up je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam.

Report this wiki page